S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.
cz sk




Úvod » Komerčné pece na pizzu

Komerčné pece na pizzu

Profi pec v pizzerii

Zaobstaraním pizza pece na drevo ZIO CIRO sa vášmu podniku otvoria nové možnosti, ako sa odlíšiť od konkurencie. Pec môžete využiť v reštaurácii mnohými spôsobmi a jediným obmedzením je len vaša fantázia.

Pre menšie penzióny a rekreačné zariadenia, pri použití pece dva krát do týždňa, sú postačujúce pece z našej kategórie domácich pecí na drevo. Na každodennú prevádzku pece na pizzu v pizzerii a v iných reštauračných zariadeniach je vhodné vyberať z kategórie pecí na komerčné použitie.

Komerčné pizza pece ZIO CIRO sú riešené tak, aby použité materiály vytvárali predovšetkým tepelnú masu, ktorá bude udržiavať naakumulované teplo počas dlhej doby. Pri správnej inštalácii potom pec na pizzu ZIO CIRO nemá tendenciu k výkyvom teploty a ku chladnutiu dna napr. pri pečení väčšieho počtu pízz za sebou.

Usporiadať podľa 
Výrobca  

Profesionálna pec na pizzu ZIO CIRO DON RAFFAELE 120
Talianska pec na pizzu na komerčné použitie
Ručne vyrábané pece na pizzu ZIO CIRO na komerčné použitie sú navrhnuté talianskymi odborníkmi tak, aby zvládli každodennú prevádzku v reštauračnom zariadení. Rada pecí ZIO CIRO na komerčné požitie sa vyznačuje veľmi nízkou spotrebou dreva a udržiavaním vysokej teploty do druhého dňa. Výhody komerčných pecí ZIO CIRO: plocha na pečenie COTTO z vypaľovaného talianskeho ílu klenba zo žiaruvzdorného
cena 5 806 EUR

Nie je skladom


Profesionálna pec na pizzu ZIO CIRO 120x165
Talianska pec na pizzu na komerčné použitie
Ručne vyrábané pece na pizzu ZIO CIRO na komerčné použitie sú navrhnuté talianskymi odborníkmi tak, aby zvládli každodennúprevádzku v reštauračnom zariadení. Rada pecí ZIO CIRO na komerčné požitie sa vyznačuje veľmi nízkou spotrebou dreva a udržiavaním vysokej teploty do druhého dňa. Výhody komerčných pecí ZIO CIRO: plocha na pečenie COTTO z vypaľovaného talianskeho ílu klenba zo žiaruvzdorného
cena 6 984 EUR

Nie je skladom


Profesionálna pec na pizzu ZIO CIRO DON GENNARO 150
Talianska pec na pizzu na komerčné použitie
Profesionálna pec na pizzu ZIO CIRO DON GENNARO 150 Model pece na pizzu DON GENNARO sa od ostatných modelov, ale aj od konkurenčných výrobkov, odlišuje rozšíreným, špeciálne vytvarovaným vstupným portálom, ktorý umožňuje jednoduchší prístup do pece. Pec DON GENNARO používa napr. škola pečenia pizze "Elia's Pizza School" v Londýne. Ručne vyrábané vstavané pece ZIO CIRO pre komerčné použitie sú
cena 8 044 EUR

Nie je skladom

MmUwY